det er vores gallery
 

Larissa Zhilko

Larissa Zhilko er født d. 27 marts 1954 i Kiev. Studerede i St. Petersborg i Instituttet for Teater, Musik og Film. Larissa har været med til at skabe en del film til det store lærred som scenograf. En del film er inkluderet i den gyldne fond af russisk og ukrainsk filmkunst. "Jaroslav den Vise", "General Prøven", "Før Premieren", "Livets små ting" og "Sparegrisen" osv. I Perioden 1977 -1990 skabte Larissa Zhilko ca. 15 film som scenograf. Samtidigt arbejdede Larissa ved forskellige teatre i byen Kiev.

I 1991 flyttede hun sammen med sin mand Viktor Zhilko til Danmark og har boet der siden. Der har hun arbejdet som kunstner og som kunst pædagog. Hun Udviklede sin egen undervisnings teknik, som er i stand til at skabe en kunstner, uanset alder og vedkommendes evner indenfor kunst, alt dette på en ganske kort tid. Princippet af teknikken er at opbygge en niveau af professionalisme hos eleven gennem en række praktiske og tekniske opgaver. Samt ved at kopier kendte kunstnere og prøve at beherske deres stil og teknikker. Alt dette bliver understøttet af en program som er udearbejdet ved arbejde og erfaring på 6 år. Ved hjælp af sin system har Larissa Zhilko skabt en række kunstnere der individuelt udstiller og arbejder med kunst.

" Livet er i sig selv smukt, men en kunstners liv får først mening når man har fanget det på en lærred, en unik del af dig i blanding af verden og farver".
Larissa Zhilko

Galleri Familien Zhilko
Sdr. Boulevard 200, 3tv
DK-5000 Odense C
tel./fax: (+45) 66 13 41 01